نمایندگی توان تک در شهریار
فروشگاه خاجی در جهت رفع مایحتاج مشتریان، حمایت از کالای ایرانی، حذف واسطه ها و در نهایت قیمت مناسب، نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش( درصورت خرید از فروشگاه) محصولات توان تک در منطقه غرب استان تهران را بر عهده دارد.
پمپ توان تک
شرکت توان تک جم یکی از قدیمی ترین برند های ایرانی سازنده پمپ های کف کش می باشد. شرکت توان تک در سال 1362 شمسی با هدف ساخت و تولید ادوات کشاورزی و پمپ های آب تاسیس گردید و به عنوان اولین سازنده پمپ کف کش تکفاز در ایران می باشد. در قدم اول طراحی و تولید یک نوع پمپ کف کش در این کارگاه برنامه ریزی و اجرا گردید.
کیفیت بالا و رعایت استانداردهای معتر صنعت پمپ موجب شد تا در مدت زمان کوتاهی این محصول بین مصرف کنندگان خود مورد پسند واقع گردد. توان تک در حال حاضر با پیشرفته ترین فنون صنعتی و ماشین آلات روز دنیا در زمینه تولید انواع پمپ های کف کش توان تک و پمپ های لجن کش توان تک با کاربردها و گنجایش های متفاوت مشغول به تولید می باشد.
نمایندگی فروش محصولات توان تک فردیس
محصولات توان تک
شرکت توان تک با تولید پمپ کف کش و پمپ لجن کش توانست سهمی در بازار پمپ برای خود بگیرد. کیفیت بالای کف کش و لجن کش باعث گردید که این محصول دارای بیشترین مشتری در بین پمپ کف کش ایرانی گردد. استفاده از کف کش توان تک بسیار راحت بوده و در دو مدل کف کش فلوتردار و بدون فلوتر تولید و عرضه می گردد. لوازم یدکی کف کش توان تک به راحتی قابل دسترس بوده و تعمیرات آن بسیار آسان می باشد. این پمپ کف کش دارای بدنه غیر قابل نفوذ بوده و حداکثر در عمق 30 متری قابل استفاده می باشد و دمای کارایی کف کش حداکثر 40 درجه سانتی گراد می باشد. کف کش توان تک در انواع مدل های کف کش توان TMR ، کف کش توان TPT ، کف کش توان TPD ، کف کش توان تک TPB ، کف کش TPC ، لجن کش توان تک HTP ، لجن کش TPK و لجن کش TPA تولید گردیده است.
نمایندگی توان تک در ملارد
اجزای تشکیل دهنده پمپ کفکش
- حلقه نگه دارنده کفکش
- کلگی کفش
- استاتور
- روتور
- بدنه موتور
- یاتاقان
- سیلندر روغن
- مکانیکال سیل
- بدنه پمپ کفکش
- پروانه کفکش
- پایه کفکش
نمونه ای از کفکش سه فاز و همچنین اجزای تشکیل دهنده کفکش
کف کش توان تک
ویژگی های ساختاری پمپ کف کش توان تک سری TMR4
متریال (مواد تشکیل دهنده) پروانه پمپ کف کش توان تک سری TMR4، فولاد ضد زنگ و از نوع بسته است (غیر از پمپ 14 متری که پروانه آلومینیومی دارد.).
به داخل الکتروموتور این نوع از پمپ ها هیچ گونه آبی قابل نفوذ نیست و قابلیت کارکرد تا حداکثر 30 متر زیر آب را دارا می باشد. دمای مجاز کارکرد این الکتروپمپ، C 40 بوده و به دو صورت ساده و فلوتردار طراحی و تولید می شود.
کاربرد پمپ کف کش توان تک TMR4
- دستگاه های آبیاری بارانی
- استخر و فواره ها
- جوی آب و چاه
- محل هایی که باید به سرعت تخلیه شوند.
نمایندگی توان تک در اندیشه
انواع مدل ها پمپ کف کش توان تک سری TMR4
با توجه به گنجایش و کاربری های متفاوت، پمپ کف کش TMR4 در 8 مدل و در دو نوع تک فاز و سه فاز به بازار عرضه می گردد.
جنس قطعات تشکیل دهنده پمپ کف کش توان تک سری TMR4
- درب: چدن
- بدنه الکتروموتور: آلومینیوم تزریقی
- شفت و روتور: فولاد ضد زنگ
- حلزونی: آلومینیوم تزریقی
- پروانه: فولاد ضد زنگ
- دیفیوزر: P.O Glass
- صافی خارجی: پلاستیک
- سیل مکانیکی: سرامیک کارباید
ویژگی های ساختاری پمپ کف کش توان تک سری TMR6
نمایندگی پمپ توان تک در فردیس
متریال (مواد تشکیل دهنده) پروانه پمپ کف کش توان تک سری TMR6، آلومینیوم سخت و از نوع بسته است و به صورت یک تکه ریخته گری می شود. به داخل الکتروموتور این نوع از پمپ ها هیچ گونه آبی قابل نفوذ نیست و قابلیت کارکرد تا حداکثر 30 متر زیر آب را دارا می باشد. دمای مجاز کارکرد این الکتروپمپ، 40 C بوده و به دو صورت ساده و فلوتردار طراحی و تولید می شود. جنس قطعات تشکیل دهنده پمپ کف کش توان تک سری TMR6 و کاربری های آن همانند سری TMR4 می باشد.
ویژگی های ساختاری پمپ کف کش توان تک سری TPT4-200
متریال (مواد تشکیل دهنده) پروانه پمپ کف کش توان تک سری TPT4-200، فولاد ضد زنگ و از نوع بسته است. بدنه آنها دوجداره بوده و موتور آنها همواره بوسیله آب خنک می گردد. به داخل الکتروموتور این نوع از پمپ ها هیچ گونه آبی قابل نفوذ نیست و قابلیت کارکرد تا حداکثر 30 متر زیر آب را دارا می باشد. دمای مجاز کارکرد این الکتروپمپ، C 40 بوده و به دو صورت ساده و فلوتردار طراحی و تولید می شود.
کاربرد پمپ کف کش توان تک سری TPT4-200
- دستگاه های آبیاری بارانی
- استخرها و فواره ها
- جوی آب و چاه هایی که بوسیله دستگاه های حفاری ایجاد شده اند.
انواع مدل های پمپ کف کش توان تک سری TPT4-200
نمایندگی کف کش توان تک البرز
با توجه به گنجایش و کاربری های متفاوت، پمپ کف کش TPT4 با پروانه استیل در 9 مدل در دو نوع تکفاز و سه فاز طراحی تولید می گردند.
جنس قطعات تشکیل دهنده پمپ کف کش توان تک سری TPT4-200
- درب: چدن
- بدنه الکتروموتور: آلومینیوم تزریقی
- شفت و روتور: فولاد ضد زنگ
- حلزونی: چدن
- پروانه: فولاد ضد زنگ
- دیفیوزر: P.O Glass
- صافی خارجی: پلاستیک
- سیل مکانیکی: سرامیک کارباید
نکاتی در مورد پمپ توان تک
- پس از باز و بسته کردن پمپ، حتماً از اورینگ های مخصوص آب بندی پمپ استفاده شود و از چسب زدن در قسمتهای آب بندی خودداری گردد.
- هنگام اضافه کردن کابل حتماً از سایز کابل مربوط به پمپ مورد نظر استفاده شود (از سیم ارت استفاده گردد).
- از باز و بسته نمودن پیچ های روغن جداً خودداری نمائید.
- نصب فلوتر: نصب فلوتر بر روی پمپ های ساده توسط مشتری به هیچ عنوان مورد تایید این شرکت نمی باشد و حتما باید توسط شرکت انجام گیرد.
عوامل موثر در خرابی پمپ کفکش
پمپ کفکش جهت انتقال آب صاف طراحی شده است و هر مقدار مواد موجود در آب، مثل ماسه، گلولای و املاح آن بیشتر باشد، به همان میزان منجر به کاهش عمر کفکش و از بین رفتن قطعاتی مانند، پروانه، سیل مکانیکی و بلبرینگ میگردد. خشک کارکردن کفکش و نرسیدن سیال به هر دلیلی به داخل کفکش باعث از بین رفتن سیلهای مکانیکی آن میگردد و درنتیجه با خراب شدن سیلهای مکانیکی، آب به داخل سیم پیچ نفوذ میکند و درنهایت موجب سوختن سیم پیچ میگردد.
- برق پمپ وصل است ولی خروجی آب ندارد
یکی از دلایلی که پمپ کفکش با وجود روشن بودن، خروجی آب ندارد این است که لولهی تخلیه آب، به دلیل تکان خوردن یا شکستگی از خروجی پمپ جدا شده و در نتیجه آب به داخل چاه بر میگردد. برای حل این مشکل ابتدا باید برق اصلی پمپ را قطع نموده و سپس پمپ کفکش را از چاه خارج و اتصالات را کنترل کرد.
دلیل دیگر ممکن است، سوختگی سیم پیچ الکتروپمپ کفکش، به علت نداشتن سیستم حفاظتی مناسب یا بار اضافه و بیش از حد باشد که علت آن کشیدن سیال غلیظ و یا استفاده از کفکش در ارتفاع غیر مجاز، و همچنین استفاده در ارتفاع کمتر از حد مجاز که بروی پلاک، از طرف شرکت سازنده درج شده است، میباشد و بار اضافهای که بر پمپ تحمیل میشود منجر به بالا رفتن آمپر مصرفی پمپ گشته و باعث گرم شدن سیم پیچ میشود و درنتیجه سیم پیچ میسوزد.
نمایندگی توان تک در اندیشه و شهریار
یکی دیگر از دلایل سوختن سیم پیچ ورود آب به داخل محوطهی الکتروموتور است که دلیلش از بین رفتن آب بندهای سیل مکانیکی پمپ میباشد. گیر کردن یا خرابی بلبرینگ باعث گریپاژ کردن روتور الکتروموتور کفکش میشود. گیر کردن روتور کفکش باعث بالا رفتن آمپر مجاز کفکش میگردد و در صورتی که بروی کفکش سیستم حفاظتی وجود نداشته باشد، سوختن کفکش حتمی است.
- پمپ روشن است اما بیش از حد معمول آمپر میکشد
یکی دلایل آن، سفت بودن بیش از حد شافت پروانه کفکش است و دلیل دیگر، معکوس بودن جهت چرخش الکتروموتور کفکش میباشد. استفادهی نامناسب از کفکش جهت انتقال سیال هم میتواند از دیگر عوامل آمپر کشیدن بیش حد کفکش باشد. گیر کردن پروانه بر اثر وجود ذرات و املاح موجود در آب نیز از دیگر عوامل آمپر کشیدن بیش از حد نرمال کفکش است.
معیوب بودن الکتروموتور کفکش و همچنین خروج روغن داخل سیم پیچ کفکش باعث بالا رفتن حرارت داخلی سیم پیچ کفکش میشود که این حرارت آمپر کشیدن بیش از حد نرمال کفکش را به همراه دارد و در صورت نبودن سیستم محافظتی، کفکش میسوزد.
- پمپ روشن است اما میزان آب دهی پایین است
یکی از دلایل آن، گرفتگی محفظهی پمپ کفکش است. اگر به هر دلیلی آب به داخل محفظهی پمپ کفکش نرسد، پمپ نمیتواند به آن میزان آب دهی لازم برسد. دلیل دیگر، گرفتگی لولهی خروجی پمپ است. اگر لولهی خروجی پمپ کفکش گرفته شده باشد، آب به خارج از چاه یا استخر، که پمپ کفکش در آنجا قرار دارد انتقال نمییابد و در نتیجه با افت فشار و میزان آب دهی پایین روبرو خواهد شد.
یکی دیگر از دلایل افت فشار و آب دهی کم کفکش، قطر پروانه است. اگر قطر پروانهی پمپ کفکش به دلیل سایش، از حالت استاندارد خارج شده باشد، درنتیجه قادر به تولید فشار آب دهی لازم نیست و در نهایت افت فشار و آب دهی پایین را در بر خواهد داشت.
نمایندگی پمپ توان تک در البرز
دلیل دیگر افت فشار در صورتی اتفاق میافتد که تامین برق پمپ با مشکل مواجه شده باشد و آمپر مورد نیاز، جهت کار کردن و توان نامی پمپ تامین نشود، در ای صورت افت فشار و میزان آب دهی پایین را در بر دارد.
- هنگام روشن کردن پمپ، فیوز پمپ میپرد
یکی از دلایل این مشکل، ایجاد اتصال کوتاه بین سیم پیچ استاتور و بدنهی پمپ میباشد. این اتصال باعث قطع شدن فیوز پمپ میگردد. جهت رفع این مشکل باید ابتدا برق اصلی پمپ را قطع کرده و برای تعمیر، نزد فرد متخصص ارسال گردد.
دلیل دیگر آن، گریپاژ کردن پروانهی پمپ میباشد. زمانی که پروانهی پمپ گریپاژ کند موجب آمپر کشیدن پمپ میشود و این آمپر کشیدن باعث قطع فیوز پمپ میگردد. برای رفع این مشکل ابتدا باید برق اصلی پمپ را قطع کرده و سپس پمپ را از محل قرارگیری خارج کرده و بعد اقدام به تمیز کردن محفظهی ورودی سیال و همچنین پروانهی انتقال سیال کرد. برای اطمینان حاصل از خارج شدن پمپ از حالت گریپاژ، قبل از خارج کرون پمپ از محل قرارگیری، ابتدا باید پمپ را به مدت چند ثانیه روشن کرد تا از گریپاژ نبودن آن اطمینان حاصل شود.
- آب دهی پمپ در هنگام کار کردن به یکباره قطع میشود
یکی از دلایل قطع شدن آب دهی کفکش، جدا شدن لولهی متصل به کفکش یا شکستگی آن میباشد، چرا که با جدا شدن لولهی متصل به کفکش، هیچ گونه آب دهی از طریق لولهی اتصال انجام نمیشود. دلیل دیگر این است که اگر پروانهی کفکش از جنس نوریل یا پلاستیکی باشد ممکن است بر اثر وجود ذرات بزرگ در سیال یا آب شکسته شده باشد و در تنیجه هیچ گونه آب دهی از طریق کفکش انجام نمیشود.
قطع شدن ناگهانی برق اصلی کفکش نیز باعث قطع شدن آب دهی کفکش میگردد. برای رفع این مشکلات، در صورتی که لولهی متصل به کفکش شکسته شده باشد، باید لولهها را تعویض کرد و یا اگر لولهی متصل به کفکش، از خروجی پمپ جدا شده باشد، اقدام به اتصال لوله به کفکش کرده و از انتصاباتی مرغوبتر و با کیفیتتر استفاده نمود.
- پمپ در اوایل نصب، آب دهی خوبی داشته ولی به مرور زمان، آب دهی و فشار پمپ کم شده است
یکی از دلایل، گرفتگی مجرای خروجی کفکش است که بر اثر رسوبات موجود در سیال یا آب به مرور زمان، باعث گرفتگی مجرای خروجی کفکش شده است. جهت رفع این مشکل ابتدا بآید برق اصلی کفکش را قطع کرد و سپس اقدام به تمیز کردن خروجی کفکش نمود. گرفتگی لولههای انتقال سیال یا آب و همچنین شکستگی لولهی انتقال بر اثر گذر زمان، باعث افت فشار آب دهی میگردد. جهت رفع این مشکل باید لولههای انتقال سیال یا آب را تعویض نمود.
نمایندگی محصولات توان تک در تهران
ضعیف شدن الکتروموتور کفکش نیز باعث افت فشار و آب دهی کفکش میگردد. جهت رفع این مشکل، باید کار را به فرد متخصص و کاردان سپرد تا الکتروموتور مجدداً سیم پیچی گردد. کم شدن قطر پروانهی انتقال سیال بر اثر خوردگی در طول زمان هم باعث افت فشار در کفکش میگردد. جهت رفع این مشکل نیز باید اقدام به تعویض پروانهی سیال کفکش نمود.
علت کار نکردن پمپ کفکش
همانطور که در قسمتهای قبلی مقاله گفتیم از پمپ کفکش برای تمیزکردن و صاف نمودن آب حاوی گلولای و کثیف به کار میرود. کار نکردن پمپ کفکش می تواند شامل علت هایی باشد که برای تشخیص دلیل خرابی آن باید فاکتورهایی را در نظر داشته باشیم. چک لیست قطعات برای استفاده و راهاندازی وسیله های برقی و پیچیدهای مانند کفکش و لجن کش ضروری است. بنابراین بهتر است بعد از چند بار استفاده، اجزای آن را بررسی، و از فرسودگی و رسوبیشدن قطعات مطمئن گردید. به علت کثیفیها و لجنهایی که کفکش آن با آن سر و کار دارد، بازدهی و عمر مفیدش نیز به همان اندازه کمتر می شود. به مرور، در صورت رسیدگی نکردن به موتور آن، قطعات خراب و زود از کار خواهد افتاد.
علت سوختن پمپ کف کش
سوختنو یا نیم سوزشدن پمپ کفکش از جمله اتفاقات ناگواری است که می تواند در طول استفاده از این دستگاه رخ دهد. اما برای جلوگیری از چنین اتفاقی پیشگیری لازم است. دلایلی که ممکن است به خاطر آن دستگاه شما بسوزد. از جمله مواردی مهم هستند که با دانستن این موارد، ازسوختن پمپ خود پیشگیری خواهید نمود.
نمایندگی توان تک تهران و البرز
از دلایل سوختن پمپ کفکش عبارت است از:
- خشک کار کردن پمپ: اگر دستگاه بدون آب کار کند قطعاً پمپ خواهد سوخت. خشک کار کردن پمپ از جمله مهم ترین دلیلی است که می تواند منجر به سوختنآن شود. از جمله علایم خشک کارکردن آن میتوان به: آب شدن سیمهای لاکی، شکستنعایقها و تبدیلشدن انرژی موتور به گرما اشاره کرد.
- استفاده از کابل موجود در روی کفکش: اگر از کابل روی کفکش استفاده کنید ممکن است کابل قطع یا اتصال کرده و پمپ بسوزد.
- گیرپاژ کردن پروانه: اگر پمپ را در کف چاه قرار می دهید، بخش مکش پروانه در داخل گل و لای فرو می رود و موجب سوختن و یا نیم سوز شدن پمپ می شود. پیشنهاد ما این است که پمپ را، به فاصله ۵۰ سانتی متر با کف چاه قرار دهید. از دیگر دلایل مربوط به گیرپاژ کردن پروانه، خرابشدن و یا گیر کردن پره های پروانه است. هر چه سریعتر باید برای رفع مشکل اقدام کرد تا شاهد سوختنپمپ نبود.
نمایندگی توان تک شهریار
مشتریان عزیز، چنانچه قصد خرید آنلاین محصولات توان تک را دارید میتوانید با مراجعه به لینک زیر کالای موردنظر خود را انتخاب و تهیه کنید.